Nieuwe locatie per april 2023

Andere huisvesting, andere afdelingsavond

Vanaf april 2023 worden de afdelingsavonden op de eerste en derde vrijdagavond van de maand gehouden. De afdelingsavonden vinden dan plaats in Wijkcentrum Ark van Oost, Cipresstraat 154 in Nijmegen.

Tijdens de eerste huishoudelijke vergadering van 2023 is de wens uitgesproken om op zoek te gaan naar andere huisvesting. Het gebouw van Scouting Woezik is prima, maar is voor een aantal leden van de afdeling minder goed bereikbaar. Het bestuur heeft drie mogelijke plekken bezocht. Wijkcentrum Ark van Oost had daarbij de voorkeur. Het is een modern gebouw dat goed bereikbaar is met de auto en openbaar vervoer. De bushalte is op ongeveer 5 minuten loopafstand en het parkeren is gratis. In het gebouw is een lift en er zijn verschillende voorzieningen. We kunnen zonder kosten gebruik maken van deze locatie. Een nadeel is dat we de afdelingsavond moeten verplaatsen van dinsdagavond naar vrijdagavond.
Tijdens de tweede huishoudelijke vergadering op 21 maart 2023 is hierover gestemd. Er waren twee belangrijke keuze mogelijkheden: op dinsdagavond blijven in het gebouw van Scouting Woezik of de afdelingsavonden vanaf april op vrijdagavond houden in Wijkcentrum Ark van Oost. De laatste mogelijkheid had de duidelijke voorkeur van de aanwezige leden.

De eerstvolgende afdelingsavond is dus op vrijdagavond 7 april 2023 vanaf 20:00 uur in de Exposurezaal van Wijkcentrum Ark van Oost. Hopelijk komen nu ook leden naar de afdelingsavonden die eerder geen mogelijkheid hadden. Leden die willen komen maar problemen hebben met vervoer wordt verzocht om contact op te nemen, zodat we kunnen zoeken naar een oplossing.