15 en 16 juli Veldweekend

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juli 2023 werden de A35 velddagen georganiseerd. De locatie in het weiland bij Frans (Pe0F) is weer goed bezocht. Verschillende amateurs hadden antennes en een tentje opgezet. Het was de bedoeling dat iedereen volledig selfsupporting was. ook was de antennemast van de HF contest groep in oprichting in gebruik met een 20-10 meter vier elements antenne. Mocht je foto’s van het evenement gemaakt hebben dan zou de redactie van de afdelingswebsite ze graag willen plaatsen.

Vooraankondiging velddag 2022

De corona tijd is gelukkig voorlopig weer voorbij. Dat wil zeggen dat we weer volop gebruik kunnen maken van de mogelijkheden die er zijn om een velddag te organiseren. Voor de afdeling A35 zullen deze velddagen gehouden worden op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2022. De locatie is het weiland aan de Strengenstraat 3 in Bergharen. Voor degene die in 2020 aanwezig is geweest weet dat elke deelnemer een vak van 10 bij 10 meter kan reserveren waar het velddagstation opgebouwd kan worden.

Tijdens de velddag is iedereen volledig selfsupporting. Dat wil zeggen dat er geen centrale stroomvoorziening, masten en/of onderkomens/shelters aanwezig zullen zijn. Die breng je dus zelf mee. Natuurlijk kunnen er onderlinge afspraken gemaakt worden ten aanzien van de logistieke infrastructuur.

Gekoelde frisdrank en drank is op het terrein te koop tegen de normale clubprijzen. Er zijn echter geen toiletvoorzieningen; dus landelijk wateren is toegestaan. Bij hoge nood kan er eventueel gebruik worden gemaakt van een toilet. Auto’s kunnen geplaatst op een centrale parkeerplaats of binnen de vakken van 10 x 10 meter. We zorgen ervoor dat alle vakken goed bereikbaar zijn. Let op: het velddagterrein biedt geen mogelijkheden tot overnachting. Wel kunnen opgebouwde masten met antennes en shelter/onderkomens tijdens de nacht blijven staan.

Reservering van de vak{ken) kan vanaf 18 juni. De link waarmee je zelf een vak kunt reserveren en de wijze waarop dat dient te gebeuren, wordt op de website van de VERON A35 geplaatst. DIT IS DE LINK! Je kunt ook een mail sturen naar pa0avk@veron.nl om een vak te reserveren, dan wordt dat voor je ingepland. Om een indruk te krijgen van de velddag van 2020, hierbij enkele foto’s.

Met vriendelijke amateurgroet, de velddagcommissie A35

Velddag 7-9 juli 2017

Een geslaagde A-35 velddag van de afd. Nijmegen.

De eigenlijke activiteiten met open dag i.s.m. IVN afdeling tijdens de festiviteiten van 400 jaar Stadhuis Gennep, met o.a. demonstratie radiostations en Special Event Station PG4ØØTH, demo weersatelliet-ontvangst Hendrik, (radiopeiljacht voor en door publiek?? op het fantastische natuurterrein van IVN), was op zaterdag 8 juli 2017  Met de gezellige traditionele A-35 BBQ op het einde van de middag/avond.

Alle vrijwilligers en bestuur :  bedankt.